Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja i prihvatljivi načini ponašanja korisnika internet stranica Društva za telekomunikacije “HD-WIN” d.o.o. (u daljem tekstu: Arena sport) sastavljeni su u cilju zaštite korisnika WEB servisa i ostalih korisnika Interneta od uznemiravajućih i nezakonitih aktivnosti.

Arena sport TV svojim korisnicima omogućava korišćenje i pristup različitim sadržajima u okviru svojih internet stranica. Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa Arena sport TV internet stranica, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju. Arena sport TV zadržava pravo ukidanja i promene izgleda, sadržaja i uslova korišćenja Arena sport veb-sajta, kao i svih servisa i podstranica koje su njegov sastavni deo, bez obaveze prethodne najave.

Nije dozvoljeno menjati, prilagođavati, neovlašćeno pristupati Arena sport veb-sajtu ili prilagođavati drugi veb-sajt na način kojim bi se treća lica mogla dovesti u zabludu o njegovoj povezanosti sa Arena sport veb-sajtom.

Naslovna